Kalas Crash Replacement
Om du förstör dina kläder vid en crash får du 50% rabatt på dina nya plagg och de produceras direkt även om klubbens eller företagets webshop inte är öppen.

Inom loppet av en nanonsekund vet du vad som kommer att ske. Smällen som väntar med det påföljande ljudet av carbon som går sönder. Innan du vet ordet av det ligger du på marken med skrapsår och söndriga cykelkläder. Att crasha med cykeln är oerhört tråkigt och ibland kan det också bli väldigt dyrt. Därför vill vi göra vad vi kan för dig för att du skall få nya hela kläder så snabbt och smidigt som möjligt. 

 

 

Villkor:

 

Crash Replacement gäller på plagg inköpta from 1/12-2018.

 

Gäller plagg från Kalas Sportswear köpta från oss på Brav Sweden AB - Teamwear under 12 månader från den dagen då plaggen är mottagna.

 

Crash Replacement gäller plagg där synbara hål uppstått i samband med crash. Normalt slitage, tvättmisstag, lösa trådar och liknande godtages inte som en Crash Replacement.

 

De nya plaggen kommer i samma modell, storlek och design som de förstörda plaggen.

 

Såhär gör du vid en Crash Replacement:

Skicka ett mail till mikael.andersson@brav.com med bild på skadan, bilder på satinlappen där storlek samt produktionsnummer syns. Märk mailet med Crash Replacement.

 

Vid godkänd Crash Replacement skall de förstörda plaggen skickas in till oss innan vi kan producera nya till er.

DELA PÅ: